Історію про - Church Of Jesus Christ · Я жила у Туркмені-стані....

Preview:

Citation preview

Ж о в т е н ь 2 0 1 6 7170 Л і я г о н а

ДІТЯМ

Д І Т И , Я К І В И С О К О Т Р И М А Ю Т Ь Г О Л О В У

Привіт, друзі!

Мене звуть Історія. Я жила у Туркмені-стані. Це—країна в Центральній Азії. Я

люблю читати, малювати і шити. Я люблю дивитися на зірки разом з татом. Я і

моя сім’я були єдиними членами Церкви в УСІЙ країні!

Історія про Історію

НАВЧАТИСЯ ОДНЕ ВІД ОДНОГОРазом зі своєю сестрою Сарією я ходила до школи, де навчаються діти з багатьох країн. Ми любили навчати-ся одне від одного і розважатися.

ПОРОБКИ І РОЗВАГИМи з Сарією запрошу-

вали до себе друзів погратися. Ми розма-

льовували, виготовляли поробки і влаштовували пікніки. На Різдво разом

з друзями, які жили по сусідству, ми органі-

зовували виставу.

ЦЕРКВА ВДОМАОскільки ми були єдиними чле-нами Церкви, церква була у нас вдома. Ми проводили причасні збори, музичні заняття, спільні заходи і уроки Початкового това-риства. Я грала на піаніно під час музичних занять.

НАДІШЛІТЬ НАМ ВІДБИТОК СВОЄЇ СТУПНІ!Як ви наслідуєте Ісуса, високо тримаючи голову? Обведіть свою ступню і пришліть нам історію та фотографію разом з дозволом батьків. Надішліть їх он- лайн на liahona. lds. org (клацніть на “Submit Your Work”) або електронним листом на liahona@ ldschurch. org.

Джілл ХокінгСпівробітник редакції церковних журналів

МОЛИТВА ЗА МІССІОдного разу після великої грози загубилася Міссі, кішка мого друга. Ми все обшукали, але не могли її знайти. Я сказала, що ми можемо помолитися. Мої друзі не знали, як, тож я їм показала. Ми всі стали на коліна і кожен промовив свою особисту молитву. Потім ми звелися на ноги і почали шукати знову. Одна дівчинка підбігла до нас і сказала, що знайшла Міссі! Я була рада, що змогла хоч трохи розповісти про євангелію своїм друзям.

Recommended